Şampiyon 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Güneş'e ne olacak?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'un yeni bölüm fragmanı yayında.

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 17:33
Yeni Bölüm

Başrolünde Kafkas lakaplı eski bir boksör olan Fırat karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın, oğlu Güneş karakteri ile de çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın yer aldığı Şampiyon dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-09/20/ampiyn.png

Şampiyon olan ve son maçında birinin ölümüne neden olduktan sonra boksu bırakan Fırat'ın eşini oğlu olduktan kısa bir süre sonra bir hastalık nedeniyle kaybedip, aynı hastalığın oğlunda da olması nedeniyle İstanbul'a ve ailesine geri dönen, çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Kafkas'ın hikayesini anlatan Şampiyon dizisi izleyici tarafından çok sevildi.

Geçtiğimiz akşam 2. bölümü yayınlanan dizinin izleyicileri merakla 3. bölümü beklerken, yeni bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. 

Şampiyon yeni bölüm fragmanı yayında!

19-09/20/firat.png

Dizinin yeni bölümünde: Fırat'ın ölümüne sebep olduğu boksörün kardeşi olan Suna, Güneş'i tedavi etme sözünü tutacak. Güneş'in devlet korumasına gönderilmesine karar verilmesinin ardından Fırat büyük bir yıkım yaşayacak olan Fırat, oğlunu kaybetmemek için yalvaracak. 

Yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin