Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak? 3. bölüm fragmanı yayınlandı...

Fox'un daha ilk bölümlerinden sevilen dizisi Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 15:52
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez'in yanı sıra Reha Özcan, Onur Tuna, Fırat Altunmeşe gibi birçok başarılı ismi kadrosunda bir araya getiren The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor dizisi, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 

19-09/20/2-bolumde.png

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 2. bölümü ile en büyük rakibi olan perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'yı tahtından eden ve en çok izlenen dizi olan Mucize Doktor, henüz ilk bölümleri ile yerini sağlamlaştırdı. Otistik Savant Sendromlu bir gencin Tıp okuduğu ve ön yargılarla mücadele ederken üstün zeka ve yeteneğini sergilediği muazzam bir hikaye anlatan Mucize Doktor'un yeni bölümü de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 

Mucize Doktor yeni bölümde neler olacak?

19-09/20/vefa-a.png

Sevilen dizinin son bölümünde Ali'nin sosyal uyum sorunları yaşaması, hastanedeki işini sıkıntıya sokmuştu. Kafasına göre her ihtiyaç sahibine tıbbi yardımda bulunan Ali, yerli teşhislerine rağmen sorunalr yaşarken, Ferman tarafından angarya işleri ile cezalandırılmış, herkese tetkikler yaptırarak hastaneyi bezdirmişti. Bir hastanın evine giderek hastaneye gitmek zorunda oldukları yönünde yaptığı ısrar nedeniyle hastaneyi alarma geçiren Ali, bu hareteketiyle hastasını son anda kurtarınca imajını yeniden toparladı.

19-09/20/ali-vefa.png

Dizinin yeni bölümünde ise: Adil Hoca'nın deyimiyle, Cerrahi alanda kendisini ıspatlayan Ali Vefa'nın insan ilişkileri konusunda da kendisini geliştirmesi gerekiyor. Daha sevimli olması gerektiğine inanan Ali, bir hastanın hayatını kaybetmesi ile büyük bir atak geçirir. Adil Hoca'nın yıllar önce kendisine, doktor olduğunda herkesi kurtarabileceğini söylediğini hatırlayan Ali olanlardan hocasını da sorumlu tutacaktır...

Mucize Doktor 3. yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin