Perşembe akşamı en çok izlenen dizi Mucize Doktor oldu!

Fox ekranlarının yeni dizisi perşembe akşamının tahtını kaptı.

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 15:24
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez'in yanı sıra Reha Özcan, Onur Tuna, Fırat Altunmeşe gibi birçok başarılı ismi kadrosunda bir araya getiren The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor dizisi izleyicilerden tam not aldı. 

19-09/20/mucize-doktor.png

Perşembe akşamının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor!

19-09/20/doktor.png

Yayınlanan ilk bölümü ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren ve otizm farkındalığı sağlayan uyarlama dizi Mucize Doktor, ikinci bölümü ile de büyük beğeni topladı. Perşembe akşamlarının sabit dizisi olan ve en çok izlenen dizi statüsünü kaybetmeyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Mucize Doktor karşısında yenilerek tahtını teslim etmiş oldu. 

Başarısını daha ilk bölümlerden kanıtlayan dizinin yeni bölümleri ise izleyiciler tarafından merak ve ilgiyle bekleniyor.. 

19-09/20/muci.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin