Çukur 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç Azer'in peşinde...

Show TV ekranlarının fenomen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 13:39
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı, Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un 3. sezonunun 2. bölümü yani 69. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

19-09/20/ukur-69.jpg

Bazı eski oyuncuların kadrodan ayrıldığı dizinin yeni sezonunda birçok yeni oyuncu da diziye dahil oldu. Nur Sürer, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Meral Çetinkaya, Salih Kalyon gibi başarılı ismin dışında genç isimlerin de kadrosuna dahil olduğu dizinin yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı.  

Çukur yeni sezon ilk bölümde neler oldu?

Yamaç ve İdris arasındaki silahlı tuzakta ölenin İdris Koçovalı olduğu belli oldu. Herkesi derinden üzen bu haberin ardından cezaevine ulaşan bilgi yıkım yarattı. Cumali sinir krizleri geçirirken, Koçovalı ise nefret ve intikam ateşiyle doldu. Kimin yaptığı bilinmeyen cinayeti üstlenip hava attıklarını söyleyen Sultan ise Vartolu'dan İdris'in katilini bulmasını ve öldürmesini isteyerek ancak böyle can borcunu ödeyeceğini söyleyip öldürdüğü oğlunu hatırlattı.

19-09/17/ukur-dizisi-1568706624.jpg

Yamaç ise aklını kaybetmek üzereyken Yücel'i bularak onun canını ailesiyle yaktı. Ailesini gizli bir yere saklayan Yamaç karısına her şeyi anlatarak nasıl bir adam olduğunu gösterdikten sonra Yücel'e bir oyun oynayarak ailesinin öldüğünü düşünmesine neden oldu. 

Çukur 69. bölümde neler olacak?

19-09/20/ukur-69-1568976324.jpg

Vartolu'nun Sultan'ın sözleri ile kendisini İdris'in katilini bulmaya adamasının ardından, hapisten çıkan Vartolu, Cumali'nin tepkisine neden oluyor. Kendisini hain ilan eden Cumali'ye açıklama yapmayan Vartolu herkesin radarına giriyor. 

19-09/20/ukur-69-b.png

Yamaç intikam için adımlarını hızlandırırken, Akın'da bu kez okları Yamaç'a çevirip onun sırasının geldiğini söylüyor. Azer Kurtuluş'u ailesi ile imtihan eden Yamaç da tehlikeli bir oyunun içine giriyor...

Çukur 3. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin