Haluk Bilginer'in son dizisi Şahsiyet'teki rolü Emmy adayı! Şahsiyet dizisi nedir?

Usta oyuncu Haluk Bilginer Emmy Ödülleri'ne aday oldu.

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 11:28
Magazin

Geçtiğimiz yıl Televizyon ve müzik dünyasının sevilen isimlerini bir araya getiren 2018 Ayaklı Gazete Ödülleri'nde En İyi İnternet Dizisi seçilen Şahsiyet'in başrolü Haluk Bilginer dünyaya açılıyor.. 

19-09/20/agah-bey.png

IMDB listelerinde en çok oylanan ve yüksek puanlı diziler arasında ilk 40 arasına yerleşmeyi başarak Şahsiyet dizisinde, Agah bey adlı bir karakteri canlandırarak tabiri yerindeyse oyunculuğunu konuşturan usta isim Haluk Bilginer, bu performansıyla Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterildi.

21 ülkeden 11 kategoride 44 adayın olduğu Uluslararası Emmy Ödülleri aday listesinde Haluk Bilginer'in aday gösterildiği Agâh Beyoğlu karakteri de yer alıyor. 

Şahsiyet dizisinin konusu ne?

19-09/20/agah-beyy.png

Emekli bir adliye memuru olan Agah beyin, Beyoğlu'nda yalnız ve sakin bir hayat yaşarken kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olan hayatında, her şeyi unutmanın bir fırsat olduğunu fark ederek hep planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için harekete geçmesini konu alıyor. Alzheimer sayesinde hiçbir suçunu hatırlamayacak ve vicdan azabı da çekemeyecek olmasını fırsat bilen Agah bey,  cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın da hayatını değiştirir...

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin