Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'lu Azize dizisinin afişi yayınlandı!

Birçok başarılı ismi kadrosunda buluşturan Azize dizisinden ilk paylaşım...

Merve Mutlu
20 Eylül 2019 - 11:08
Yeni Bölüm

Süreç Film yapımcılığında hazırlanan ve önümüzdeki aylarda Kanal D ekranlarında izleyici beğenisine sunulacak olan Azize dizisinin afiş çekimleri tamamlandı ve hazırlanan afişi yayınlandı. 

19-09/20/azizeee.png

Başrollerini, en son Halka dizisinde Müjgan karakteri ile karşımıza çıkan Hande Erçel ile tv8'in Kızım adlı dram dizisinin başrolü Buğra Gülsoy'un paylaştığı Azize dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Başar Başaran ile Emre Özdur'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturacağı dizinin afiş çalışmaları da sonlandı ve izleyicilere sunuldu.

19-09/20/azize-1568966495.png

Buğra Gülsoy'un Kartal, Hande Erçel'in Azize karakteri ile karşımıza çıkacağı Azize dizisi, tüm kadro belirginleştikten sonra çekimlere başlayacak ve dram türünde başarılı bir yapımı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşturacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin