Benim Tatlı Yalanım final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım macerasını sonlandırıyor.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 16:29
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Suna karakteri ile Aslı Bekiroğlu'nun, Nejat karakteri ile Furkan Palalı'nın, Kayra karakteri ile Lavinya Ünlüer'in başrolde olduğu ve daha birçok ünlü ismi de bir araya getiren dizi Benim Tatlı Yalanım final yapıyor. 

19-12/16/benim-tatli-yalanim-final.jpg

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve sıcacık hikayesi ile izleyenleri ekran başına bağlayan romantik komedi dizisi Benim Tatlı Yalanım'dan izleyenleri üzen haber geldi. Şu ana dek 26 bölümü yayınlanan ve karısının terk etmesinin ardından küçük kızına hem anne hem baba olmaya çalışan Nejat'ın, kızının doğum gününde karşısına çıkan Suna ile bir oyun oynayarak eski eşi yerine koyması ile kızına söylediği yalandan doğan bir aşkı konu alan dizi ekranlardan ayrılıyor. 

Benim Tatlı Yalanım final ne zaman?

19-12/16/benim-tatli-yalanim.jpg

Cumartesi akşamlarının sevilen romantik komedisi Benim Tatlı Yalanım dizisi 2 bölüm sonra yani 28. bölümde ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümü ise 28 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin