Sefirin Kızı Gediz Işıklı (Uraz Kaygılaroğlu) kimdir?

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile Sefirin Kızı dizisi başlıyor. Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakteri merak ediliyor. Kimdir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde yer aldı? gibi sorular için işte cevaplar..

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 17:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ün yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin oyuncuları oldukça ilgi çekiyor. Sefirin Kızı Gediz kimdir? Gerçek adı, yaşı dizileri... İşte tüm merak edilenler.. 

Sefirin Kızı Gediz kimdir?

19-12/16/gediz.png

Sancar'ın en yakın arkadaşı ve ortağı olan Gediz, uçakta gördüğü NAre'ye onun sevdiği kadın olduğunu bilmeden aşık olur. Gediz aynı zamanda Muğla'nın eski belediye başkanının da oğludur. 

Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini kim canlandırıyor sorusunun cevabı ise Uraz Kaygılaroğlu'dur. 

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

19-12/16/uraz-kaygilaroglu.jpg

Uraz Kaygılaroğlu, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Milyonda Bir dizisi ile yaşamış; Baba Candır, Ailemin Başına Gelenler, Yedi Güzel Adam, Eski Hikaye, Harem, Pis Yedili ve Es-Es dizilerinde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan; baş rolü Rasim Öztekin, Vildan Atasever, Ali Barkın ve Kaan Yıldırım ile paylaştığı Klavye Delikanlıları dizisinin kadrosunda yer almıştır. Daha sonra Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan Kaygılaroğlu aynı zamanda Aynen Aynen adlı internet dizisinin de başrolüdür.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin