Sefirin Kızı Nare (Neslihan Atagül) kimdir?

Ekranların yeni dizisi Sefirin Kızı başlıyor. Sefirin Kızı Nare kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenleri ile Nare.

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 17:42
Yeni Bölüm

Ekranların yeni dizisi Sefirin Kızı başlıyor. Sefirin Kızı Nare kimdir? Gerçek adı nedir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenleri ile Nare.

Sefirin Kızı Nare kimdir?

19-12/16/sefirin-kizi-nare.png

Nare karakteri, oyuncu Neslihan Atagül'ün "Nare, savaşçı; çok güçlü ve kararlı, çok akıllı. Aklına koyduğunu yapan, mücadeleyi seven, asla pes etmeyen bir karakter. Toplum baskısının umudunu yok etmesine izin vermemeye çalışıyor." sözleri ile anlattığı bir karakter. Bir büyükelçinin kızı olan Nare İzlanda doğumlu. Birçok ülkede bulunan ve 8 dil bilen bir kadın. Sancar'a aşık olan Nare, onun kendisini kovuşunun acısını hep içinde taşırken kızına tutundu. İçindeki peri kızından bir amazon kadını yaratan Nare son derece kararlı, akıllı, inatçı, dik ve savaşçı bir kadın. 

Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterini Neslihan Atagül Doğulu canlandırmaktadır. 

Neslihan Atagül kimdir?

19-12/16/neslihan-atagul-kidir.jpg

20 Ağustos 1992 İstanbul'da dünyaya geldi. 2005 yılında bir reklam filminde oynayan ünlü oyuncu, Tiyatro bölümünde okudu. Atagül, oyunculuk hayatına Yaprak Dökümü dizisinde "Deniz" karakterini canlandırarak başladı. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor ve 2013 yılında Fatih Harbiye dizilerinde rol alarak kariyerine bu başarılı yapımları eklemiştir. Son olarak Kara Sevda dizisinde "Nihan Sezgin" karakterini canlandıran oyuncunun annesi Rus, babası Çerkes kökenlidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin