Sefirin Kızı Sancar (Engin Akyürek) kimdir?

Sefirin Kızı oyuncuları daha dizi başlamadan büyük ilgi çekti. Başarılı isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı'nda Sancar kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
16 Aralık 2019 - 17:48
Yeni Bölüm

Sefirin Kızı oyuncuları daha dizi başlamadan büyük ilgi çekti. Başarılı isimlerin yer aldığı Sefirin Kızı'nda Sancar kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Sefirin Kızı Sancar kimdir?

19-12/16/sancar-karakteri.jpg

Zeytinliklerde çalışan bir işçinin saf ve temiz oğludur. Çocukluğundan beri Nare'ye aşıktır. Dik başlı ve korkusuz bir adam olan Sancar, Nare'nin ortadan kaybolması ile yıkılır. Nare'nin ihaneti ile hırslanan Sancar zengin bir adam olur. Ama aşkını unutmayı beceremeyince onu unutmak için Menekşe ile evlenmeye karar verir. Tam düğün gününde Nare yanında çocukları ike çıkagelir. 

Sefirin Kızı dizisinin başrolündeki Sancar karakterini Engin Akyürek canlandırmaktadır. 

Engin Akyürek kimdir?

19-12/16/engin.jpg

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti. 2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı tv dizisinde Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, son olarak 2010-2012 yıllarında iki sezon Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı tv dizisinde "Kerim Ilgaz" karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin