Beran Soysal Öğretmen dizisinin kadrosunda!

Öğretmen dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 17:31
Gündem

Başrolünde İlker Kaleli'nin yer alacağı uyarlama dizi Öğretmen'in oyuncu kadrosuna, Göksu Melek Ulucan, Efekan Can, Ezgi Gör'den sonra yeni bir isim daha katıldı. 

20-02/10/retmen.png

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan sevilen oyuncu İlker Kaleli'yi televizyona yeniden ikna eden yeni dizi projesi Öğretmen, Japon yapımı Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlanarak Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak. Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu'nun da dizinin ana kadrosunda yer alacağı haberi büyük bir heyecan yaratan dizi hakkındaki tüm gelişmeler merakla takip ediliyor. 

Beran Soysal Öğretmen dizisinin kadrosunda!

20-02/10/beran-soysal.jpg

Vatanım Sensin dizisi ile oyunculuğa adım atan ve Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Beran Soysal, Öğretmen kod adlı yeni dizinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin