For Life dizisi başlıyor! For Life nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncuları

Haksız yere ömür boyu hapis cezası alan Isaac Wright Jr.'ın gerçek yaşam hikayesine dayanan For Life bu akşam başlıyor! For Life konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu...

İşlemediği bir suçtan dolayı haksız yere ömür boyu hapis cezası alan Isaac Wright Jr.'ın gerçek yaşam hikayesine dayanarak hazırlanan "For Life" dizisi başlıyor!

FOR LIFE DİZİSİ BAŞLIYOR!

Hank Steinberg'in (The Last Ship) yaratıcısı olduğu dizi George Tillman, Jr.'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle 10 Şubat 2020 Pazartesi akşamı ABC ekranlarına gelecek.

FOR LIFE NASIL BİR DİZİ?

The Last Ship ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Steinberg ile birlikte Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve Doug Robinson'ın (The Goldbergs) arkasında olduğu dizinin konusu şöyle:

20-02/10/for-life-abc-afis.jpg

New Jersey'deki en büyük uyuşturucu dağıtım şebekesinin başındaki kişi olma suçlamasıyla haksız yere ömür boyu hapis cezası almış Isaac Wright Jr.'ın inanması güç gerçek yaşam hikayesini konu edinen For Life'da bir mahkumun, işlemediği bir suçtan ötürü kendi ömür boyu hapis cezasını bozmak için savaşırken bir yandan da diğer mahkumlar için dava açan bir avukat haline gelmesini izleyeceğiz.

Özgürlük arayışının altında, ailesine kavuşma ve haksız yere çalınan hayatını geri alma arzusu yatan Aaron Wallace artık yanlışlıkla suçlananları savunan ve yozlaşmış kurumların üzerine giden bir avukat haline gelmiştir. Dizi, onun bu zorlu mücadelesi ve kadın bir gardiyanla olan karmaşık ilişkisine farklı bir pencereden bakarak ülkenin hukuk ve ceza infaz sistemindeki kusur ve zorlukları da inceliyor.

FOR LIFE OYUNCU KADROSU

For Life'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

20-02/10/for-life-dizi-oyuncu-kadrosu.jpg

- Nicholas Pinnock (Aaron Wallace)
- Indira Varma (Safiya Masry)
- Joy Bryant (Marie Wallace)
- Dorian Missick (Jamal Bishop)
- Tyla Harris (Jasmine Wallace)
- Mary Stuart Masterson (Anya Harrison)
- Boris McGiver (Glen Maskins)
- Felonious Munk (Hassan Nawaz)
- Glenn Fleshler (Frank Foster)
- Timothy Busfield (Henry Roswell)

ABC Studios, Sony Pictures Television, G-Unit Film & Television, Doug Robinson Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Alison Greenspan, Curtis Jackson, Doug Robinson, Hank Steinberg, Issac Wright, Jr., George Tillman, Jr.'dan oluşuyor.

FOR LIFE TANITIM KARELERİ

20-02/10/for-life-foto1.jpg

20-02/10/for-life-foto2.jpg

20-02/10/for-life-foto3.jpg

20-02/10/for-life-foto4.jpg

"For Life" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin