Seray Sever 'Gel Konuşalım' programından ayrıldı!

tv8'in sevilen magazin programı Gel Konuşalım'ın sunucularından Sever programdan ayrıldı.

Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 16:30
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak ve Seray Sever'i bir araya getiren Gel Konuşalım programının kadrosunda bir ayrılık yaşandı. Gel Konuşalım programından ayrılan Seray Sever başka bir programda jüri olacak. 

20-02/10/eray-sever.jpg

Programda gözyaşlarına hakim olamayan Sever, yer alacağı yeni programını da açıkladı. Gel Konuşalım'dan ayrılan ünlü isim, yine tv8'e yayınlanan Doya Doya Moda programında:  Banu Noyan, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri olarak yer aldığı kadrodan ayrılacak olan Banu Noyan'ın yerine geçecek. Noyan geçtiğimiz cuma günkü programda haftanın finalinde programdan ayrıldığını açıklamıştı. Ondan boşalan koltuğa da Sever oturacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin