Spinning Out 2. sezon olacak mı? Netflix duyurdu!

İzleyiciyi buz pateni dünyasının perde arkasına götüren Netflix dizisi Spinning Out'un geleceği belli oldu! Netflix diziye 2. sezon onayı vermedi ve diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

Kaya Scodelario'nun başrolünde yer aldığı Netflix'in taze dizilerinden "Spinning Out"un ilk sezonunun yayınlanmasının ardından geleceği erkenden belli oldu!

SPINNING OUT 2. SEZON OLMAYACAK!

Ancak bu gelişme diziyi sevenleri biraz üzecek. Çünkü, Netflix "Spinning Out"u resmen iptal etti. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

Duyuru, 01 Ocak 2020'de on bölümden oluşan ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan dizinin ilk sezon yayınının üzerinden bir aydan birkaç gün fazla süre geçmişken geldi. Dijital platformun, yapımın bir aylık izlenme raporunu değerlendirmeye aldıktan sonra bu kararı verdiği düşünülüyor.

20-02/10/spinning-out-dizisi.jpg

Hayranlar sosyal medyada #SaveSpinningOut etiketiyle dizinin devam etmesi yönünde ses getirmeye çalışsa da bunun etki göstermesi pek mümkün görünmüyor.

"SPINNING OUT" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Samantha Stratton'un yaratıcısı olduğu Spinning Out'un hikayesi sert bir düşüş sonrası artistik paten yarışmalarındaki kariyeri tehlikeye düşen Kat Baker'ın, Olimpiyat hayallerinin peşinden gitmek için bir fırsat yakalasa da her şeyi kaybetmeyi göze almasına; kişisel sorunlarıyla boğuşmasına ve buz pistinin hem içinde hem dışında dramayla karşı karşıya kalmasına odaklanıyor.

20-02/10/spinning-out-izle.jpg

Oyuncu kadrosunda Scodelario'ya January Jones (Carol Baker), Amanda Zhou (Jenn), Willow Shields (Serena Baker), Evan Roderick (Justin Davis), Sarah Wright Olsen (Mandy Davis), David James Elliott (James Davis), Johnny Weir (Gabe), Mitchell Edwards (Marcus), Will Kemp (Mitch), Kaitlyn Leeb (Leah), Svetlana Efremova (Dasha Glushenko) gibi isimler eşlik ediyor.

Safehouse Pictures yapımcılığında hazırlanan Spinning Out'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Samantha Stratton ile birlikte Lara Olsen, Tory Tunnell, Joby Harold ve Matt Schwartz'dan oluşuyor.

"Spinning Out" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin