Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 14:20
Gündem

Başrollerinde Adem karakteri ile Serkan Çayoğlu'nun, Nevin karakteri ile Nilperi Şahinkaya ve Ece karakteri ile de Nisa Sofiya Aksongur'un yer alacağı Yeni Hayat adlı yeni dizinin ne zaman başlayacağı konusu büyük merak konusu oldu. 

20-02/10/yeni-hayat-dizisi-kadro.jpg

Karga Seven Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanması plananlanan Cem Özüduru ve Başak Soysal yönetmenliğindeki Yeni Hayat dizisi, zengin bir iş insanının eşine korumalık yapan Adem (Serkan Çayoğlu) adlı bir adamın hikayesini konu alacak. Dizinin kadın başrol oyuncusunun Melisa Aslı Pamuk olması ile heyecanın daha da arttığı dizinin hazırlıkları devam ederken ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. 

Yeni Hayat ne zaman başlayacak?

20-02/10/nilperi-sahinkaya.jpg

Henüz cast çalışmaları devam eden dizinin çekimlerine 15 Şubat'ta başlaması planlanıyor. Başrolleri belli olan dizinin ne zaman ekranlarda izleyici ile buluşacağı ise henüz belirsiz... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin