Yeni Hayat'ın kadrosuna Tayanç Ayaydın da katıldı!

Yeni dizi Yeni Hayat'ın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 12:32
Gündem

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Nilperi Şahinkaya'nın yer alacağı Karga Seven Pictures imzalı yeni dizi projesi Yeni Hayat'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-02/10/yeni-hayat-dizisi.jpg

Kanal D için çekilen ve Elif Usman'ın senaryosunu kaleme aldığı, Cem Özüduru ile Başak Soysal'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Çayoğlu'nun Adem karakterini canlandıracağı dizide, Adem'in kızı Ece'yi de Yedinci Koğuştaki Mucize filminde Ova karakterini canlandırarak büyük beğeni kazanan Nisa Sofiye Aksongur da yer alacak. 

Tayanç Ayaydın da Yeni Hayat dizisinde!

20-02/10/tayanc-ayaydin.jpg

En son, TRT1 ekranlarında yayınlanan Tek Yürek dizisinde Halit karakterini canlandıran Tayanç Ayaydın da Yeni Hayat dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ayaydın'ın dizide hangi karakteri canlandıracağı ise henüz açıklanmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin