Prodigal Son 1. sezon 14. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Whitly ailesi tehlike altında! Prodigal Son'un yeni bölümünde neler olacak? Prodigal Son 1. sezon 14. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Tom Payne ve Michael Sheen'in başrollerinde yer aldığı "Prodigal Son" dizisi geçtiğimiz hafta "Wait & Hope" isimli bölümle ekranlardaydı.

PRODIGAL SON 1. SEZON 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlama gibi sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright ve artık hapis hayatı yaşayan cerrah lakaplı meşhur seri katil babası Dr. Martin Whitly arasındaki ilişkiye odaklanan Prodigal Son'un yayınlanan son bölümünde; tatile çıkmaya hazırlanan Malcolm, bir katilin en sevdiği çocukluk dönemi kitaplarından biri olan Monte Kristo Kontu'nda yer alan cinayetleri taklit ettiğini keşfettiğinde yeniden iş başı yapmak durumunda kalır. Giderek karmaşıklaşan davayla ilgili oldukça heyecanlı gözüken Martin Whitly'nin yardımıyla birlikte NYPD, davanın kaynağını bulmak için sezonun en büyük düğünlerinden birini planlayan yüksek sosyeteden bir aileye yanaşır. Malcolm ve Dani etkinliğe katılıp suçlunun izini bulmak için en güzel kıyafetlerini giyerler.

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto1.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 13. BÖLÜM REYTİNGLERİ! REYTİNGLER YÜKSELDİ!

Glen Winter'ın yönettiği sezonun 13. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 3.53 milyon izleyici rakamlarını elde eden yapım son on bölümünün en iyi rakamlarına imza attı.

Prodigal Son'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

PRODIGAL SON 1. SEZON 14. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, sezonun 14. bölümü "Eye of the Needle" ile 10 Şubat 2020 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto3.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 14. BÖLÜM KONUSU

Jessica, "Kutudaki Kız" hakkında daha fazla bilgi aramaya devam ederken, Whitly ailesine karşı açık bir şekilde kin güden "Carousel Killer" ile karşı karşıya kalır.

NYPD, Martin'in kurbanları ile bağlantılı aileleri araştırmaya başlarken, Malcolm ve Jessica birlikte çalışıp şantajcı katilin izini bulmaya çalışırlar.

Bu arada, Ainsley iş yerinde önemli bir terfi alır ancak seri katil haberlerinden asla kaçamayacağını kısa sürede fark eder.

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright), Michael Sheen (Dr. Martin Whitly), Bellamy Young (Jessica Whitly), Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo), Aurora Perrineau (Dani Powell), Frank Harts (JT Tarmel), Halston Sage (Ainsley Whitly), Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle)

Konuk oyuncu kadrosu: Esau Pritchett (Mr. David), Hettienne Park (Leslie), Jeremy Holm (Cory Wheaton), Saul Stein (Ari Lehrer)

PRODIGAL SON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto4.jpg

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto5.jpg

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto6.jpg

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto2-1581323964.jpg

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto7.jpg

20-02/10/prodigal-son-1x14-foto8.jpg

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 14. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin