Kadir Doğulu'nun yeni dizisi Ay ve Güneş mi olacak?

Vuslat dizisinin sevilen ismi Kadir Doğulu'nun yeni dizisi ne olacak?

Merve Mutlu
10 Şubat 2020 - 11:30
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı klasiği olan İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu üzerinden işlenen Vuslat dizisinde başrol oynayan Kadir Doğulu'nun yeni dizisi şimdiden büyük merakla bekleniyor. 

20-02/10/dogulu-kadir.jpg

9 Mart akşamı yayınlanacak olan 44. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Vuslat dizisinin ardından yeni projesi merakla beklenen Kadir Doğulu cephesinden yeni dizi havadisleri gelmeye başladı. Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar gibi başarılı isimlerle yer aldığı dizinin ardından yer alacağı konuşulan ve görüşmeleri yapılan yeni dizi, birbirlerine tamamen karşıt düşüncelerde olan iki gencin aşk hikayesinin konu edileceği Ay ve Güneş dizisi oldu. 

Oyuncu kadrosunda: Tansel Öngel, Goncagül Sunar, Nur Erkul, Pelin Orhuner'in yer alacağı yeni dizi Ay ve Güneş'in başrolü için görüşmeler devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin