Beren Gökyıldız ve Buğra Gülsoy'un Kızım dizisinin yönetmeni değişti!

Tv8'in seviken dizisi Kızım'ın yönetmeni değişti. İşte detaylar..

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 15:59
Yeni Bölüm

Başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun rol aldığı, Tv8'in sevilen dizisi Kızım, izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Başarılı dizide yaşanan ufak bir değişiklik ise dikkat çekiyor. 

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği Kızım dizisi cuma akşamlarına damga vururken, dizinin yönetmeninin değişmesi şaşkınlık yarattı. 

19-02/08/beren.jpg

Yönetmen Gökçen Usta'nın 18 bölümdür yönettiği Kızım dizisinin yönetmen koltuğuna, Medyatava'nın haberine göre daha önce; "Kurtlar Vadisi", "Baba Ocağı", "Meryem" ve son olarak da "Ege'nin Hamsisi" gibi popüler dizilere imza atan başarılı yönetmen Mustafa Şevki Doğan oldu. 

Kızım dizisinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan kimdir?

19-02/08/mustafa.jpg

20 Mayıs 1964 yılında doğan başarılı yönetmen, 1980 yılında Söke Lisesi'nden mezun oldu. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Fakültesi'ne girdi. 1984'de Osman Sınav'ın yanında sinema okumaya ve çıraklık eğitimine başladı. SineGraf'ın hemen hemen tüm işlerinde görev aldı. Osman Sınav, Mimar Sinan Üniversitesi Sinema Televizyon Enstitüsü dersleri ile birlikte, sinema laboratuar ve kimya uygulamaları, montaj, reji ve prodüksiyon çalışmaları ile kalfalığa yükseldi.

TV Reklam filmleri, Reklam kampanyaları, TV filmleri, TV dizileri ve Sinema için filmlerde yardımcı yönetmenlik, sanat yönetmenliği, yapımcılık ve yönetmenlik yaptı. 1990'lı yılların başında animasyon film yönetmenliği yaptı. Kültür Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün uyarıcı filmlerini hazırladı. 1990 - 1994 yılları arasında film çalışmalarının yanında ticari faaliyetlerde bulundu. 

Askerlik sonrası tekrar SineGraf'a dönüp film çalışmalarına katıldı. Deli Yürek, Hayat Bağları, Kurtlar Vadisi gibi ses getiren pek çok projede yapımcı ve yönetmen olarak yer aldı.

Mustafa Şevki Doğan, yaklaşık 600 adet reklam filminde ve müzik klibinde yardımcı yönetmenlik ve yapımcılık ve yönetmenlik yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin