Genco dizisinin yıldızı Alpay Kemal Atalan Tek Yürek dizisinde Sait karakterini canlandırıyor!

Bir dönemlerin sevilen dizisi Genco'da başrolde yer alan Alpay Kemal Atalan Tek Yürek'te Sait karakteri ile izleyici karşısına çıktı!

Nurşah
08 Şubat 2019 - 15:09
Gündem

Genco dizisinin sevilen oyuncusu Alpay Atalan bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Başarılı isim TRT 1 ekranlarının gençlik ve spor temalı yeni dizisi Tek Yürek ile sessizliğine son verdi!

19-02/08/tek-yurek-sait.jpg

Tek Yürek dizisinde Genco esintisi

2007-2008 yıllarında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Genco dizisininde başrolde yer alan sevilen isim Alpay Kemal Atalan Tek Yürek ile sessizliğine son verdi. Dizide Sait karakterini canlandıran başarılı isim, Genco izleyicileri tarafından ekranlarda görüldüğünde büyük ilgi uyandırdı...

19-02/08/genco-dizisinin-yildizi-tek-yurek-dizisinde.jpg

Hazal Kaya, Selen Seyven gibi sevilen kadın oyuncularla başrolde oynadıktan sonra Doktorlar, Ay Işığı, Karanfil Kokusu gibi dizilerde kendisini gösteren Atalan, Tek Yürek dizisinde Zeytinburnu'da mahallenin pek çok işini elinde bulunduran bir karakter olarak karşımıza çıkıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin