Beren Saat Atiye dizisindeki sevişme sahnesi hakkında açıklama yaptı!

Netflix'in yeni dizisi Atiye'deki sevişme sahneleri olay yarattı.

Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 11:07
Magazin

Başrolde Beren Saat'in Atiye karakteri ile yer aldığı, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger'in de kadrosunda bir araya geldiği ve Göbeklitepe'yi konu alan yeni Netflix dizisi Atiye'nin sevişme sahneleri olay yarattı. 

19-12/31/beren-saaat.jpg

Netflix'in ikinci orijinal Türkiye dizisi olan Atiye'nin  bölümü yayınlandı. Hem Melisa Şenolsun'un hem de Beren Saat'in sevişme sahneleri ise dizinin en çok konuşulanları arasına girdi. Dizide Metin Akdülger'in canlandırdığı Ozan karakteri ile Beren Saat'in canlandırdığı Atiye karakterinin sevişme sahneleri olay olurken, ilerleyen bölümlerde de Melisa Şenolsun'dan gelen benzer bir performans izleyenleri şaşırttı. 

Beren Saat sevişme sahneleri ile ilgili açıklama yaptı: 

19-12/31/atiye.jpg

Erişilebilirliğin daha yüksek olduğu televizyon ekranlarında her 3 diziden 1'inde kadına yönelik şiddet ya da silahlı çatışmalar ile şiddetin gösterilmesine tepki vermeyen birçok insan, Atiye dizisindeki sevişme sahneleri hakkında olumsuz yorum yaptı. Beren Saat'in konu ile ilgili Hürriyet'e verdiği röportajdaki açıklaması ise şu şekilde oldu: "Başka bir ülkede de bir sanatçının seksi bir müzik videosu çıkıyorsa diğerlerine göre daha çok izleniyor. Ama bir yandan da düşünüyorum ki ülke olarak ergenlik dönemini aşıp daha olgun bir şekilde hayatımızı yaşamaya başlamalıyız. ‘Atiye’de altı çizilecek acayip sahneler çok yok. Sanatla, tarihle, insanların kendi güçleriyle ilgili bir iş bu."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin