2019 yılının en iyi 10 süper kahraman dizisi!

Bölümleri 2019 yılı içinde yayınlanan süper kahraman dizilerinden en iyilerini diziler.com ekibi olarak sizler için derledik.

2019 yılını geride bırakmaya hazırlanırken bu senenin yabancı dizi tutkunları için dolu dolu geçtiğini söylemek mümkün. Özellikle sayıları giderek artan dijital yayın platformlarının sunduğu yüzlerce yeni yapım, dizi severlere çeşitli alternatifler yaratmaya devam ediyor.

Geride bırakmakta olduğumuz yıl süper kahraman temalı diziler için de oldukça verimli geçti. Amerikan ulusal kanalları, kablolu kanallar ve dijital yayın platformları derken onlarca dizinin yüzlerce bölümü ekranlara geldi.

19-12/31/super-kahraman-dizileri-1577781695.jpg

2019'un en iyi süper kahraman dizileri listemiz şöyle oluştu:

2019'UN EN İYİ SÜPER KAHRAMAN DİZİLERİ LİSTESİ

10. Legends of Tomorrow

19-12/31/legends-of-tomorrow.png

The CW kanalının popüler süper kahraman dizilerinden Legends of Tomorrow her sezon farklı hikayeler ve maceralarla hikayesinin dinamizmini sürekli kılmayı iyi başarıyor. 20 Mayıs'ta dördüncü sezonunu noktalayan dizi Ocak 2020'de yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek.

9. Titans

19-12/31/titans.jpg

DC Universe dijital yayın platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Titans ikinci sezonuyla Deathstroke, Superboy gibi yeni karakterleri hikayesine katarken izleyicilerden ilgi görmeye devam etti.

8. The Flash

19-12/31/the-flash-s6.jpg

The CW kanalının hikayesi Arrow evreninde geçen dizilerinden en çok izleneni olan The Flash zaman zaman iniş çıkışlar yaşasa da istikrarlı grafiğini bu sezon da sürdürüyor.

7. Doom Patrol

19-12/31/doom-patrol.jpg

DC evreninin toplumdan dışlanmış sıra dışı karakterleri Cliff Steele/Robotman, Larry Trainor/Negative Man, Elasti-Girl ve Crazy Jane'in maceralarını izleyiciyle buluşturan kendisi de sıra dışı dizi Doom Patrol süper kahraman dizileri için sunduğu farklı bakış açısı ile izleyiciler için alternetif bir dizi oldu.

6. Gotham

19-12/31/gotham-dizisi.jpg

Bu yıl beşinci ve final sezonuyla ekranlara gelen Gotham ekran macerası boyunca sunduğu başarılı atmosfer ve hikaye gelişimi ile dikkatlerimizi çekmeyi başardı.

5. The Punisher

19-12/31/the-punisher.jpg

Popüler Marvel çizgi romanından uyarlanan öfkeli intikam efsanesi başarılı geçen ilk sezonunun ardından sene başlarında ikinci ve final sezonuyla son kez izleyicisiyle buluştu.

4. The Umbrella Academy

19-12/31/the-umbrella-academy.jpg

Gerard Way'in Eisner ödüllü çizgi romanından uyarlanan; babalarının ölümüyle tekrar bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşlerin şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarmasını konu edinen Netflix dizisi The Umbrella Academy ilk sezonuyla dikkat çeken yapımlar arasına girdi.

3. Legion

19-12/31/legion-sezon-3-foto.jpg

Marvel çizgi roman karakteri David Haller/Legion'ı merkezine alan FX dizisi üç sezon boyunca çizgisini koruyarak izleyiciye oldukça farklı bir ekran serüveni yaşattı.

2. The Boys

19-12/31/the-boys-dizi.jpg

Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan yeni dizisi The Boys karakterleri ve hikayesiyle senenin en beğenilen işlerinden biri oldu. Dizinin ikinci sezonu da yolda!

1. Watchmen

19-12/31/watchmen-hbo.jpg

DC'nin popüler çizgi romanı "Watchmen"in HBO ve Damon Lindelof ortaklığıyla gerçekleşen dizi uyarlaması ilk sezonuyla her bölüm üzerine koyarak ilerledi ve hikayesini tamamladı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin