Yılbaşında televizyonda ne var?

Yılın son günü olan 31 Aralık 2019'da televizyonda ne var?

Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 12:08
Magazin

İçinde olduğumuz yılın son günü olan "31 Aralık 2019'da televizyon ekranlarında neler var?" sorusunu sizler için cevapladık. Kanallar yılbaşı özel programları ile izleyenlere renkli bir yılbaşı coşkusu sunmaya hazırlanıyor. 

Bu akşam televizyonda neler var?

19-12/31/o-ses-turkiye.png

tv8 ekranlarında yılbaşına özel olarak yine O Ses Türkiye coşkusu yaşanacak. Birbirinden özel isimlerin yer alacağı eğlenceli programda: Özge Özpirinççi, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Şebnem Bozoklu, Şükrü Yıldız, Afra Saraçoğlu, Oğulcan Engin, Tuvana Türkay, Max Kruse, Fırat Aydınus, Louris Karius, İbrahim Büyükak, Danilo Zanna, Begüzar Korel, Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar ve Gupse Özay ile Erdal Özyağcılar sahnedeki yerlerini alacak. 

19-12/31/kanal-d-cgh.png

Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2 de yılbaşı özel bölümü ile ekranlarda fırtınalar estirecek. Özellikle bir döneme damgasını vurmul olan Bir Demet Tiyatro ile Demet Akbağ sürprizinin yaşanacağı program nostalji rüzgarları estirecek. Özel bölümün diğer konukları da: Afili Aşk'ın başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul, Ümit Besen, Eypio, Gülben Ergen, Anadolu Ateşi, Suzan Kardeş, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ersay Üner ve İsmail Altunsaray olacak. 

19-12/31/yaparsin-askim.png

Sevilen eğlenceli yarışma programı Yaparsın Aşkım'da da yılbaşı özel bölümü yaşanacak ve bölümün özel konukları da: Erdal Özyağcılar, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hande Soral ve Ayça Erturan Yaparsın Aşkım’ın yılbaşı özel bölümünde yer alacak .

19-12/31/star-ve-ntv.png

NTV ve Star TV bu yıl ortak yayın yapacaklar ve Simge Fıstıkoğlu sunumu ile eğlenceli bir program yayınlanacak. Sezen Aksu, Buray, Rafet El Roman, Şevval Sam, Fatma Turgut, Manga, Haktan, Nalan, Tuğba Özerk, Evrencan Gündüz, Serel Yereli, ve Cem Yenel gibi ünlü isimler sahnede, ‘Fikret Şeneş Kimler Geldi Kimler Geçti'albümünde Fikret Şeneş şarkılarını seslendirecekler.

19-12/31/show-tv.png

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show da bu sene yılbaşında ekranlardaki yerini koruyor. 12.30'da Kuaförüm sensin programı ile başlayan yılbaşı coşkusu 16.00'da Yılbaşı Sürprizi ve 20.00'da Güldür Güldür Show ile devam ederek Show TV ekranlarında sizlerle olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin