Kadın dizisi neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Fox ekranlarının sevilen dizisi yayın tatiline girdi.

Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 12:41
Yeni Bölüm

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin Bahar karakteri ile yer aldığı ve hayata karşı 2 çocuğu ile birlikte tek başına mücadele ettiği sevilen uyarlama dizi "Kadın'ın yeni bölümü ne zaman?" sorusu merak uyandırdı. 

19-12/31/arif.png

Fox ekranlarının Salı akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen, Woman dizisinden uyarlanan dram dizisi Kadın'ın 78. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat mücadelesi veren Bahar'ın hayatının konu edildiği ve her hafta daha da derinleşen hikayesi ile dikkatleri çeken Kadın dizisinin yeni bölüm tarihi de belli oldu. 

Kadın yeni bölüm ne zaman?

19-12/31/kadin-78-1577787876.png

Sevilen dizi Kadın, 31 Aralık akşamı yayınlanmayacak. Yılbaşı özel programları nedeniyle dizilerin yayınlanmadığı bu haftanın ardından da, kanalların yeni reklam anlaşmaları dönemi olduğu için diziler 1 hafta daha ara veriyor ve 7 Ocak tarihinde de yeni bölümün olmayacağı açıklaması da bu bilgiyi doğruluyor. 

19-12/31/bahar.png

Dizinin 78. bölüm fragmanında ise yeni bölüm tarihi olarak 14 Ocak akşamı gösteriliyor. Kadın yeni bölümü ile 14 Ocak Salı akşamı sizlerle.

Kadın 78. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin