Hekimoğlu dizisi neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi bu akşam yayınlanmayacak.

Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 13:28
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı, House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. 

19-12/31/hekimoglu-dizisi.jpg

Kadrosunda Ebru Özkan Saban, Damla Colbay, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Hekimoğlu dizisi, ekranlarda ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Salı akşamlarının yeni dizisinin yeni bölümü ise bu akşam yayınlanmayacak. 

Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman?

19-12/31/hekimoglu.jpg

Salı akşamlarının yeni dizisi Hekimoğlu'nun normal şartlar altında bu akşam yayınlanması gerekiyordu. Ancak 31 Aralık akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programı, dizinin yeni bölümü yerine alındı. Beklenen dizi yerine bu akşam Çok Güzel Hareketler 2 yayınlanacak. 

Hekimoğlu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığı için yeni tarihi netleşmedi. Ocak ayının ilk haftasında, kanalların yeni reklam anlaşmaları nedeniyle dizilerin de ara vermesi ile dizinin yeni bölümünün 14 Ocak Salı akşamı yayınlanması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin