Yasak Elma 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırdı.

Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 11:02
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Fakir bir genç kadınken karşısına, kocasını kandırarak ondan kurtulmak isteyen Ender'in çıkması ile hayatı değişen Yıldız'ın ve Argun ailesinin yer yer komik yer yer de gerilimli hikayesinin anlatıldığı entrika dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

20-01/07/leylaa.png

Ocak ayının ilk haftasında, kanalların reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yayın arasına giren dizilerden biri de Yasak Elma olmuştu. Her bölümü ilgiyle izlenen ve 64. bölümü merakla beklenen Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yasak Elma 64. bölüm fragmanı yayınlandı!

20-01/07/yasak-elma-zerrin.png

Neslihan Yeşilyurt tarafından çekilen ve Medyapım tarafından hazırlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Lila'nın annesi olan Zerrin karakterini canlandıran Nilgün Türksever diziye geri dönerken, arkasından çevrilen oyunu fark ettikten sonra hırslanan ve Şahika'nın tarafına geçen Leyla'nın da Yıldız ve Nadir'in oyununa geleceği görülüyor.

Yasak Elma 64. yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin