Merve Mutlu
31 Aralık 2019 - 10:41
Magazin

Başarılı pop şarkıcıları Hande Yener ve Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Cumahurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek magazin dünyasında bomba etkisi yaratmışlardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya gelen ikilinin tavırlarını ve giyimlerini samimiyetsiz bulan şarkıcı Yeşim Salkım da ikiliyi eleştirdi.

19-12/31/demet-akalin-cumhurna.png

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile sert açıklamalar ve iddialarda bulunmaktan çekinmeyen Yeşim Salkım'ın radarına bu kez de Demet Akalın ve Hande Yener takıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen ikiliye gönderme yapan Salkım,  "Arkadaşlar bu sene popçularda yeni trend etek boyları uzuyor bilginize" paylaşımında bulundu. 

19-12/31/yesim-salkim.png

Demet Akalın bu konuda sosyal medyada alay konusu olunca şu açıklamayı yaptı: "Sulu kar yağıyo istanbulda!! Mini etek i bu yaştan sonra özel hayatımda değil sadece sahnede tercih edıorum!! Keşke tebrikler biz ne yapabilirz deseydinz! Muhalefet olmanında bi adabı olmalı bence!!!"

19-12/31/demet-akalin.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin