Beren Saat nasıl ünlü oldu? İşte sevilen ismin ünlü olma macerası...

Ekranların sevilen ismi Beren Saat nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
30 Nisan 2020 - 13:23
Magazin

Aşkımızda Ölüm Var, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Hatırla Sevgili, İntikam, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve son olarak Atiye gibi dizi projelerinde yer alan ve başarısı inkar edilemez ünlülerden biri olan Beren Saat'in nasıl ünlü olduğunu merak ediyor musunuz? İşte ünlü olma hikayesi..

Beren Saat nasıl ünlü oldu?

20-04/30/beren-saat-kimdir.jpg

Beren Saat'in oyuncu olmasının en büyük nedenlerinden biri onun oyuncu olmasında ısrar eden ve 2004 yılında ölen eski sevgilisi Efe Güray'dı. Beren Saat'i Türkiye'nin Yıldızları Oyunculuk Yarışması'na girmeye ikna eden Güray hayatını kaybettikten sonra oyuncu olmak için daha fazla istek duydu ve Aşkımızda Ölüm Var dizisi ile oyunculuğa başladı. Peşi sıra birbirinden başarılı projelerdeki yerini aldı.

Beren Saat kimdir?

20-04/30/beren-saat.jpg

26 Şubat 1984 yılında Ankara'da doğup büyüdü. Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin