Netflix, Danimarka yapımı Borgen dizisini yayına alıyor!

Sevilen dizileri bünyesine katan Netflix'ten yeni hamle!

Merve Mutlu
30 Nisan 2020 - 13:15
Kültür Sanat

2000-2003 yılları arasında Danimarka'daki DR kanalında yayınlanan politik drama dizisi Borgen'ın yeni sezonu yayınlanmak için gün saymaya başladı. 

20-04/30/borgen.png

Başrol oyuncuları Sidse Babett Knudsen (Birgitte Nyborg) ve Birgitte Hjort Sørensen (Katrine Fønsmark) de dizinin yeni sezonu için geri döneceği dizi 2022 yılında izleyici ile buluşacak. İlk 3 sezonunun yayın hakkını da alan Netflix bu hamlesi ile politik drama sevenlerin beğenisini kazanacak gibi duruyor. Dizinin yeni sezonunda Nyborg, Dışişleri Bakanı olarak görev alacak ve ekibi ile medya onu takip edecek. Eski basın sözcüsü  Fønsmark ise haber müdürü olacak ve gazeteciliğe geri dönecek. 

Merkezi bir politikacının Danimarka'nın ilk kadın başbakanı olma yolculuğunu izleyen dizi, uluslararası alanda önemli başarı yakalayan İskandinav yapımlarının başını çekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin