Aksel Üstün Gangs of London dizisine katıldı!

İngiliz kanalında bir Türk oyuncu!

Merve Mutlu
30 Nisan 2020 - 12:43
Gündem

İngiltere'de bulunan premium kanallardan biri olan Sky Atlantic'te 23 Nisan'da yayınlanmaya başlayan mafya draması Gangs of London'ın kadrosuna Türkiyeli bir oyuncu katıldı.

20-04/30/gang-of-london.png

Modern zamandaki Londra'da geçen hikayesinde: uluslararası çeteler arasında yaşanan güç savaşları yüzünden şehrin parçalanması, çetelerden birinin patronunun öldürülmesinin ardından yer altı organizasyonlarının arasındaki barışın daha da zor hale gelmesini konu alan dizide, daha önce Medcezir dizisinde Sedef karakterinin Amerika'dan gelen eşi Lance karakterini canlandıran Türk ve Fransız asıllı aktör Aksel Üstün yer alacak.  

Aksel Üstün Gangs of London dizisine katıldı!

20-04/30/aksel-ustgn-kimdir.png

Hikayesi gereği Türk karakterler de bulunduran Gangs of London'da Hekar karakterini Aksel Üstün canlandıracak. kadrosunda Joe Cole, Michelle Fairley, Lucian Msamati, Brian Vernel, Asif Raza Mir, Lucian Msamati, Scott James, ve Ray Panthaki gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımını  Sister Pictures (Chernobyl) üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin