Netflix'te izleyebileceğiniz dram türündeki 5 dizi!

Dram türündeki Netflix dizilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
30 Nisan 2020 - 11:29
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix, her ay birbirinden başarılı içeriklerini izleyicilerle paylaşmaya devam ediyor. Netflix'in dram türündeki sevilen dizilerini sizler için derledik. 

Crash Landing On You

20-04/30/crash-landing-on-you.jpg

Son Ye-Jin ve Hyun Bin’i birleştiren dizi, Güney Koreli bir kadın ile Kuzey Koreli bir adam arasında yaşanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Zengin bir aileden gelen Yoon Se Rş başarılı bir iş kadınıdır. Kendi markası olan paraşütle tur yaparken geçirdiği kazada kendini Kuzey Kore'de bulur ve subay olan Lee Jung Hyeok tarafından göz altında tutulur. İki ülke arasındaki gerginlik nedeniyle zor şeyler yaşayan ikili birbirlerine aşık olurlar. 

La Casa de Las Flores

20-04/30/la-cas.png

Netflix'in Meksika pazarındaki üçüncü orijinal dizisi olan La Casa de Las Flores, dışarıdan bakıldığında saygın ve örnek alınası zengin bir ailenin içinde olanların birgün ortaya çıkması ile değişen hayatlarını konu alıyor.

Cinderella and the four Knights

20-04/30/cinderella-and-the-four-knights.jpg

2016 yapımı Güney Kore dizisidir.Başrollerinde Jung Il-woo, Ahn Jae-hyun, Lee Jung-shin, Park So-dam, Son Na-eun ve Choi Min yer alıyor. öğretmen olmak isteyen parlak bir lise öğrencisi olan Eun Ha-Won, aile üyeleri tarafından dışlandığı için evde yapayalnızdır. Annesini kaybettikten sonra babası, üvey annesi ve üvey kız kardeşleri ile yaşamaya başlamıştır. Gizemli ve yaşlı bir adamla tanışan Eun Ha-Won’a yaşadığı "Haneul / Sky House" adlı konakta kalmasını ve öğretmen olma hayalini gerçekleştirmesini önerir ve hayatı değişmeye başlar. 

The Shannara Chronicles

20-04/30/the-shannara-chronicles.jpg

Terry Brooks’un çok satan fantezi kitaplarından uyarlanan bu yapımAustin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett, Aaron Jakubenko, Marcus Vanco, Poppy Drayton, Brooke Williams, Emilia Burns, Glen Levy, Jed Brophy, Vanessa Morgan, Malese Jow, Gentry White, Caroline Chikezie ve Desmond Chiam'ı bir araya getirdi. Ellycyrs adında bir ağaç vardır bu ağaç Demon'u iblislerin kötülüklerinden korumaktadır ancak ölmek üzeredir. Eğer ölürse kapı açılacak ve kötülükler dünyaya gelecektir. Ağacı diriltecek tek şey kilittir ancak kilit kayıptır. Özel kişilerle konuşabilen ağaç canlı kalan sadece birkaç kişiyle konuşmaktadır. 

The Society

20-04/30/the-society.jpg
Bir grup gencin yaşadıkları Connecticut, West Ham'dan alternatif bir evrene geçilen gizem ve dram dolu bir dizidir. Zengin kasabadaki herkes bir anda kaybolmuştur. West Ham sakinleri hayatta kalmak için kendi topluluklarını kurarlar. Liseli gençler kasabadan çıkıp olayları çözmeye çalışırlarken kasabanın tüm yollarının ve çıkışlarının kapalı olduğunu farkediyorlar..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin