Merve Mutlu
30 Nisan 2020 - 10:03
Gündem

Gülse Birsel imzası taşıyan ve BKM tarafından hazırlanan Jet Sosyete dizisi, ekran macerasına son verme kararı almıştı. Sürpriz isimlerle geçecek olan final bölümü geldi çattı. 

 20-04/30/jet-sosyete.png

Kadrosunda: Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi isimleri bir araya getiren Jet Sosyete, önceki haftalarda yayınlanan ‘#Evdekal Özel Bölüm’nün devamı ile geliyor. 

Jet Sosyete dizisi final yapıyor!

20-04/30/irem-sak.png

Daha önce Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz, Seda Sayan, Metin Coşkun, Nilgün Belgün, Can Bonomo, Öykü Karayel, Onur Buldu ve daha birçok ismi konuk eden Jet Sosyete'nin final bölümündeki konuk oyuncular da İrem Sak ve Nilgün Belgün oldu. Dizinin final bölümü 6 Mayıs Çarşamba günü Star TV’de yayınlanacak.

Jet Sosyete final fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin