Beren Saat: "Paylaşmaktan utandım"

İstanbul İçin Son Çağrı filmiyle gündemde olan Beren Saat, katıldığı programda Filistin'deki savaşla ilgili açıklama yaptı. Saat, yaşanan dram dolayısıyla, "Ben parlak hayatımı sosyal medyada göstermeye utanıyorum" diye konuştu.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 12:20
Magazin

On üç yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminde bir araya gelen Beren Saat gündemden düşmüyor. Saat, bu kez Mirgün Cabas'ın programında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.

'Paylaşmaya Utanıyorum'

Filistin'de aylardır devam eden savaş dolayısıyla sosyal medya paylaşımlarına ara verdiğini belirten Beren Saat, "Sosyal medyada kendi hayatımı paylaşmaya utanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hayat Devam Ediyor

İnsanlar acı çekerken mutluluk pozları paylaşmayı doğru bulmadığını söyleyen güzel oyuncu, "Hayatımızı yaşayacağız. Ama başka bir tarafta da hayatın devam etmediği bir dünya var. Sosyal medyada eskisi gibi bir şey paylaşmamamın birazcık da sebebi bu. O kadar çok insanın hayatı dağıldı ki ben kendi parlak hayatımı paylaşmaktan utandım" dedi.

Filistin gibi savaş olan bölgelerde hayat dururken bir yandan kendisinin, arkadaşının doğum gününü de kutlamaktan geri duramayacağını, hayatın devam ettiğini ifade eden Beren Saat, sosyal medyada ise bunları paylaşmadığını açıkladı. Saat, "Parlak hayatımı paylaşmaktan utandım" diyerek bu durumu anlattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin