'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı' vizyondaki yerini aldı

Başrolünde Burak Sevinç'in yer aldığı ve Murat Göğebekan'ın acıklı hayat hikayesine odaklanan 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı' bugün itibarıyla vizyondaki yerini aldı. Sosyal medyada Burak Sevinç'in oyunculuğuna övgüler yağdı.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 12:38
Viral

Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ 8 Aralık Cuma itibarıyla vizyona girdi. Yayınlanan fragman ve soundtrack albümün ardından sosyal medyada geniş bir kitle tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutulan film, şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan Murat Göğebakan’ın hayatından yola çıkarak hazırlandı.

BURAK SEVİNÇ’E ÖVGÜLER

Yönetmenliği ve senaryosu Ali Ayyıldız'a ait olan ayrıca Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak’ın kalem aldığı filmde unutulmaz şarkıcı Göğebakan’ı başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Fragmanlarda Murat Göğebakan’a benzerliğiyle dikkat çeken Burak Sevinç, seslendirdiği soundtrack albüm ile de övgü dolu yorumlar aldı.

‘Ben Sana Aşık Oldum’, ‘Gafil Gezme Şaşkın’, ‘Kör Bıçak’, ‘Vurgunum’ ve ‘Kalbim Yaralı’ şarkılarını seslendiren Burak Sevinç film vizyona girmeden hem oyunculuğuyla hem de sesiyle seyircileri etkiledi.

Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e, Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik etti. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş, Güney Kılınç yer alıyor. 

Kral FM’in medya sponsoru olduğu film, milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen, adı halen ve daima ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesi, müzik yolculuğu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’  şimdi sinemalarda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin