Beren Saat ve Kenan Doğulu aşka geldi!

GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri" törenine Beren Saat damga vurdu! Kenan Doğulu yılın ikonu ödülünü aldı!

Gülcan Tarımoğlu
02 Aralık 2022 - 10:59
Magazin

"GQ Türkiye Men of the Year Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Ödül töreninde yılın ikonu ödülünü eşi Beren Saat'in elinden alan Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı!

Beren Saat eşi Kenan Doğulu'ya ödülünü verirken duygusal bir konuşma yaptı. Bu konuşma Kenan Doğulu'nun gözlerinin dolmasına sebep oldu.

22-12/02/1-1669968386.jpg

 

Beren Saat konuşmasında; "Şöyle bir şey düşünüyorum; galiba ikon olmak birazcık Kenan'ın ruhu ile ilgili bir şey... Müzikte de yarattıkları besteleri, yarattığı ikonlaşan soundu, sesi, ondan sonra gelenlere yol açan bir sürü fikri her şeyi biliyorsunuz zaten ama ben bugün şunu hissediyorum; çocukken aldığımız müzik dergilerinden çıkan o güneş kolyeyi göğsümde taşıyarak belki bugünün manifestosunu çocukluğumda da yapmıştım. Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara teşekkür ederim ve yaş aldıkça seksileşen yılın ikonuna bu ödülü verdiğim için çok mutluyum" dedi.

22-12/02/2.jpg

Kenan Doğulu eşinin bu sözleri karşısına gözyaşlarını tutamadı. Ağlayan Doğulu, Saat'a "Seni seviyorum" diyerek karşılık verdi. Ünlü çiftin o anları, sosyal medyaya düşerek kısa sürede gündem oldu. Beren Saat ile Kenan Doğulu arasında yaşanılanlara binlerce yorum geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin