Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. Bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu!

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20.bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. bölümünde neler oldu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. bölümünde Sadi ve Songül arasında neler yaşanacak?

Volkan Usta
02 Aralık 2022 - 11:21
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde nefesler tutuldu. Sadi ve Derya ile yüzleşmeye karar veren Songül, buluşmak için verdiği adreste ikilinin karşısına çıktı.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.jpg

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 20. bölümüyle TOTAL’de 4.94 izlenme oranı (rating) 11.95 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4.88 izlenme oranı (rating) 11.07 izlenme payı (share), AB’de 3.82 izlenme oranı (rating) 9.85 izlenme payı (share) elde etti. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen bölüm sosyal medyanın gündemine oturdu. Bölüm etiketi #GerçekAcı 12 saat 5 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ise 3 saat boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

SADİ VE SONGÜL İŞ BAŞINDA

Araz’ın Sevda’ya karşı tavrı ekibi ikiye böldü. Vural, Sevda’ya destek verince Araz’la arası açıldı. Gizem ve Mert ilişkisinde ise sular durulmadı. Gizem, kendisine Aylin konusunda yalan söyleyen Mert’i affetmedi. Derya, dedikoduların önüne geçmek için hastanede Kıvanç’tan uzak durdu. Bu durum Kıvanç’ı kritik bir kararın eşiğine getirdi. Kıvanç hastanedeki görevinden istifa etmeye karar verince, Derya geri adım atmak zorunda kaldı.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-7.jpg

Sadi, Songül’e neler olduğunu anlamaya çalışırken, Songül ise Sadi’ye haksızlık yaptığını düşünerek Melike’den Sadi’nin ve Derya’nın telefon sinyalini araştırmasını istedi. Melike’nin getirdiği sonuçlar Songül’ün daha da üzülmesine sebep oldu.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

Songül ve Sadi arasındaki kırgınlık devam ederken Can’ın siteyi bitirmesi ikilinin harekete geçmesini sağladı. Bay ve Bayan Payaslı kimliğiyle gazeteci kılığında iş adamının karşısına geçtiler.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.JPG

ŞOKE EDEN SALDIRI

Esra ve Oğuz’un duruşmasında Oğuz hapis cezası alırken, Esra serbest kaldı. Aylin, babasını kurtarmak için elindeki tek şansı kullanarak Can’dan yardım istedi ama kalkıştıkları iş planladıkları kadar kolay olmadı.

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-9.JPG

Servet, Gizem ve Türkan’ı evden göndermek için Türkan’ın hapisteki eşi Kadri’yle iletişime geçilmesini sağladı. Kadri’nin öfkesiyle neler yapabileceğini hesaba katamayan Servet, Rıza ve Türkan’ın vurulmasına sebep oldu! 

22-12/02/gelsin-hayat-bildigi-gibi-8.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ve Derya’nın, Songül’e açıklama yapmaya çalıştığı tanıtımda sular durulmuyor. Annesini kaybeden Gizem büyük bir yıkım yaşarken, Mert’in elinde silahla polislere yakalanması izleyenleri şoke ediyor. “Songül, Sadi’yi affedecek mi?” sorusunun yanıtı ise büyük bir merak konusu…

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

#https://www.diziler.com/video/gelsin-hayat-bildigi-gibi-21-bolum-fragmani-33242

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin