Beren Saat yeni dizisindeki Atiye'yi anlattı!

Yeni Netflix dizisi Atiye çok yakında başlıyor.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 10:46
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı yeni Netflix dizisi Atiye'nin izleyici karşısına çıkması için geri sayım başladı. 

19-12/24/beren-saat.png

27 Aralık'ta dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix'te yayınlanacak olan dizinin baş karakteri Beren Saat ve yan karakterler olan Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger, Netflix'in sosyal medya hesapları için bir video çekmek adına yeniden bir araya geldiler. Birbirinden farklı sorulara cevaplar veren ekip eğlenceli anlara imza attı. 

Beren Saat Atiye'yi anlatıyor:

19-12/24/atiyue-dizisi.png

Beren Saat Atiye'yi, "Ressam, spiritüel ve bir süper kahraman" sözleri ile açıklıyor. Atiye karakteri ile olan ortak özelliklerini anlatırken de, "Var, çok ortak özelliğimiz var. Hayatımın bu döneminde Atiye'nin yaşadığı hikayeyle de biraz denk düştü bir sürü şey" ifadelerini kullandı. Son zamanlarda özel hayatı ile de sıkça gündeme gelen Beren Saat'in bahsettiği bu benzerliğin ne olduğu sorusu da kafaları karıştırmayı başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin