Azize dizisinin kadrosunda büyük değişiklik!

Yeni dizi Azize'nin kadrosunda yaşanan değişiklik akıllarda soru işareti bıraktı.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 11:24
Yeni Bölüm

Başrolünde Azize olarak adını değiştiren Melek karakteri ile Hande Erçel'in, Alphanlar ailesinin en masumu olan Kartal karakteri ile de Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize dizisinin kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. 

19-12/24/azize-dizisai.jpg

Kendini intikama adayan ve ailesine olanlardan sorumlu olan Alphanlar'ın arasına sızarak onlara olan öfkesini çıkarmaya çalışan Azize'nin, mafya bir aile olan Alphanlar'ın en masumu olan Kartal'a engel olamadığı bir şekilde aşık olması ile intikam ve aşkın iç içe geçtiği dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Azize dizisinin senaristi değişiyor!

19-12/24/azize-dizisi.jpg

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Volkan Kocatürk yönetmenliğinde çekilen dizinin senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur kaleme alıyordu. Yapılan bir değişiklikle dizinin senaryosunu 7. bölümden itibaren usta isim Erkan Birgören'in yazacağı açıklandı. Bu senarist değişikliği de akıllara reyting sonuçlarından memnuniyet duyulmadığını ve diziye bir şans daha vermek adına yapıldığını sonucunu getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin