Ece Çeşmioğlu'nun yeni dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna yeni oyuncu!

Yeni dzi projesine yeni bir oyuncu transfer oldu.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 12:29
Yeni Bölüm

Başrollerinde Doğu Demirkol ile Ece Çeşmioğlu'nun yer aldığı, TRT1 ekranları için İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in ortak hazırladığı Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-12/24/tutunamayanlar.jpg

Ekranlarda bir dönem fırtınalar estiren ve hâlâ etkisi devam eden absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun'dan sonra yeniden bir komedi hazırlığına giren TRT dizisini Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönetecek. 

Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna Asuman Dabak katıldı!

19-12/24/asuman-dabak.jpg

Usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Özlem Tokaslan, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak’ın da kadrosunda yer aldığı yeni dizi Tutunamayanlar'ın kadrosuna son olarak, başroldeki Doğu Demirkol'un canlandıracağı Tarık karakterinin annesi Cemile karakterini oynamak üzere Asuman Dabak katıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin