Zalim İstanbul kadrosunda büyük değişiklik!

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un kadrosunda değişiklik yaşandı.

Merve Mutlu
24 Aralık 2019 - 14:12
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının pazartesi akşamlarında vazgeçilmezi olan ve şu ana dek 24 bölümü yayınlanan dizisi Zalim İstanbul'un kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. 

19-12/24/zalim-istanbul.png

Oyuncu kadrosunda: Deniz Uğur, Mine Tugay ve Fikret Kuşkan gibi başarılı isimlerin başrolde buluştuğu ve kadrosunda Sera Kutlubey, Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi genç yetenekleri de bir araya getiren dizinin kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı. 

Zalim İstanbul bitecek mi?

19-12/24/zalim-istanbul-bitecek-mi.jpg

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini ve Sırma Yanık’ın da senaryosunu üstlendiği dizi Zalim İstanbul'un senaristi değişiyor. Edinilen bilgilere göre Sırma Yanık bir süre dinlenirken senaryoyu da başka bir ekip devralacak. Dizi sektöründe ise senarist değişikliği, düşük reytingler için kurtarıcı bir hamle olarak görüldüğünden "Zalim İstanbul kritik durumda mı, bitecek mi?" sorularını da akıllara getiriyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin