Beren Saat'in yeni dizisi Atiye nasıl izlenir? Nereden izlenir? Ücretli mi?

Beren Saat yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 15:21
Yeni Bölüm

Başrolünde Beren Saat'in genç bir ressam olan Atiye karakteri ile yer alacağı yeni dizi Atiye'nin kadrosu; Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür ve Metin Akdülger gibi isimleri de bünyesinde ağırlıyor. 

19-11/19/atiyue-dizisi.jpg

The Gift ismi ile yayınlanacak olan ve Şengül Boybaş tarafından yazılan Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenilenerek hazırlanan dizi; Gaziantep'te yer alan dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de çekildi. Dizinin amblemi olan simge ile daha şimdiden sokakları ve reklam alanlarını süsleyen dizi 27 Aralık'ta izleyici ile, dünyanın en büyük içerik platformlarından biri olan Netflix üzerinden buluşacak. 

Atiye nasıl izlenir, nereden izlenir?

19-11/19/atiye.png

Kadrosunda başarılı isimleri barındıran ve fantastik türünde olacak olan dizi, Netflix'in 2. Türkiye yapımı dizisi olacak. Netflix'e, haftalık olarak ödeyeceğiniz ücret karşılığında üye olarak, diğer birçok yapım gibi Atiye'yi de izleyebilirsiniz. Platform üyelerine, istedikleri kadar dizi, program ve yarışmayı istedikleri anda izleme fırsatı veriyor. Daha önceden indirdiğiniz içerikleri çevrimdışı olarak da izleyebilirken, indirilmemiş içerikler çevrimiçi izleniyor. 

Atiye'yi ücretsiz izlemek için:

19-11/19/netfliix-dizisi-atiuye.png

Netflix yapımlarını ücretsiz izlemek de mümkün. Platform yeni üyelerine ilk 1 ay deneme süresi veriyor ve ücret ödemeden izleme imkanı sunuyor. İlk ayın ardından da kendinize uygun paketi seçerek izlemeye devam etmeniz mümkün. 

Netflix paketleri ne kadar?

20 Haziran'da gelen zamla birlikte Netflix paket fiyatları aşağıdaki gibidir;

19-11/19/netflix.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin