Atiye dizisi yayınlandı! 1. bölümde neler oldu?

Netflix'in yeni dizisi Atiye yayınlandı.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 14:49
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in yer aldığı, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun gibi sevilen isimlerin de kadrosunda yer aldığı Netflix'in yeni projesi olan Atiye dizisi yayınlandı. 

19-12/27/atiye-diziai.jpg 

Genç bir ressam olan Atiye'nin çocukluğundan beri çizdiği bir sembolün, en eski medeniyet olan Göbeklitepe'deki kazılarda bulunması ile Atiye ve Urfa'daki bu medeniyet arasında bir bağ olduğu hissi yayılır. Başta ona inanmayan Arkeolog Erhan hoca ile el birliği vererek bu işi çözmeye çalışırlar. 

Atiye 1. bölümde neler oldu?

19-12/27/atiye-1.png

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin hikayesinin anlatıldığı Atiye dizisinin 1. bölümünde: Atiye'nin cenaze töreni ile başlayan ilk sahne dikkat çekiyor. Cenaze törenini izleyenlerden birinin de Atiye olması dikkat çekiyor. 

19-12/27/atiye-2.png

Anne babası, kardeşi Cansu ve sevgilisi Ozan ile sade bir yaşam süren Atiye ilk büyük sergisini yaptı. Sergide gördüğü gizemli ve yaşlı bir kadının peşinden giden Atiye neler olduğunu anlayamadı. Sesler duyan ve kabuslar gören genç kadın tam da sergiden bir gün sonra, dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de kendisini bildi bileli çizdiği bir sembolün kazı çalışmaları sırasında tablet olarak bulunduğunu görerek Urfa'ya doğru yola çıkar. Arkeolog Erhan hocaya durumu anlattığında ciddiye alınmayan kadın, orada alnında güneş şeklinde dövme küçük çoban kızın yönlendirmesi ile gizlice mağaraya girer ve henüz kazı çalışmasında geçilememiş olan bölgeye girer. 

İçeride yakalanan ve gördüklerini anlatan Atiye yine kimseyi inandıramaz ancak Atiye'nin İstanbul'a dönmesinin ardından Erhan hoca gelerek gördüklerinin doğru olduğunu o çoban kızın da duvara işlenmiş olduğunu söyler. Ve Atiye'ye şu soruyu sorar: "Sen kimsin?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin