Titans 3. sezon ne zaman? Yeni sezonda hangi karakterler dönüyor?

DC Universe'in popüler dizisi Titans 3. sezon için bekleyiş başladı! Titans'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak, hangi oyuncular geri dönecek? İşte bildiklerimiz...

DC Universe dijital yayın platformunun popüler süper kahraman dizisi "Titans" ikinci sezonunu geçtiğimiz haftalarda geride bıraktı. Üçüncü sezon onayı bulunan dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşmaya başlayacağı ise şu aralar en çok merak edilen konuların başında geliyor.

TITANS 3. SEZON EN ERKEN NE ZAMAN BAŞLAR?

DC Universe ve Warner Bros resmi açıklamasıyla geride bıraktığımız Kasım ayı içinde üçüncü sezon onayını cebe koyan Titans'ın yeni sezon başlangıç tarihi hakkında henüz kesin bir tarih verilmiş olmamakla birlikte planlamada bir değişiklik olmaması durumunda yeni bölümlerin 2020'nin sonbahar döneminden itibaren izleyiciyle buluşması bekleniyor.

19-12/27/titans-yeni-sezon.jpg

Titans'ın ilk sezonu 12 Ekim 2018'de, ikinci sezonu ise 06 Eylül 2019'da başlamıştı. Bu tabloya bakılırsa Titans'ın yeni sezonu için muhtemelen 2020'nin Eylül ortalarına kadar beklemek durumundayız.

TITANS 3. SEZONDA HANGİ OYUNCULAR DEVAM EDECEK?

Titans'ın yeni sezonunun başlamasına henüz uzun bir süre olmasından dolayı şimdilik üçüncü sezonla ilgili kadro haberleri akışı hız kazanmış değil. Yeni sezonda hikayeye yeni karakterlerin katılacağı biliniyor olsa da bu karakterlerin ve karakterleri canlandıracak oyuncuların kimler olacağını öğrenmek için en azından birkaç ay daha beklemek gerekiyor.

Eski kadrodan Brenton Thwaites "Dick Grayson", Anna Diop "Starfire", Alan Ritchson "Hawk", Minka Kelly "Dove", Chelsea Zhang "Ravager", Joshua Orpin "Superboy" yeni sezonda devam etmesi kesin gibi görünen isimler.

19-12/27/titans-donna-troy.jpg

Geçtiğimiz günlerde DC Universe'in DC Daily fan programında konuşan Conor Leslie'nin, karakteri Donna Troy'un yeniden dirilebileceğini ima eden açıklamalarda bulunmasından dolayı Teagan Croft ve Leslie'nin görünüşteki ayrılıklarının hikayeye bağlı ve geçici olduğu düşünülebilir.

Hikayede son olarak ekiple bağlantı kurmamayı tercih eden Curran Walters "Jason Todd"un durumu belirsizken; Jericho'nun bilincinin son olarak Rose'un bedenine aktarıldığı görüldüğünden Chella Man da Titanlar'ın yeni sezonu için geri dönebilir.

19-12/27/damaris-lewis.jpg

Yeni sezonun kötülerinden biri olması beklenen ve Starfire'ın kız kardeşi Blackfire'ı canlandıran Damaris Lewis ise yeni sezonun ana oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Titans 3. sezon hakkında bildiklerimiz şimdilik bunlar. Üçüncü sezon başlangıç tarihi yaklaştıkça sezona dair yeni gelişmelerin duyurulması bekleniyor.

"Titans" (DC Universe) 2. sezona bakış:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin