Titans dizisine 3. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Süper kahraman dizisi Titans'ın geleceği için önemli bir karar çıktı! İkinci sezonu devam etmekte olan diziye resmi 3. sezon onayı çıktı. Titans 3. sezon ne zaman?

DC Universe dijital yayın platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan "Titans"ta kahramanlarımızın serüvenlerine daha uzun süre tanıklık edeceğiz!

TITANS'A 3. SEZON ONAYI! YENİ SEZON NE ZAMAN?

Her Cuma günü yayınlanan ikinci sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam eden dizi resmi 3. sezon onayını aldı.

13 bölümden oluşan ikinci sezonun 10 bölümü geride kalırken; onayı verilen 3. sezon bölümlerinin 2020'nin sonbahar döneminden itibaren yayınlanacağı belirtildi.

19-11/12/titans-3-sezon.jpeg

"TITANS" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Eski ortağı Batman ile yollarını ayıran Dick Grayson'ın bir akıl hocasına fazlasıyla ihtiyaç duyan bir grup sorunlu genç kahraman ile karşılaşması sonrası gelişen olayları izleyiciye aktaran Titans'ta Dick Grayson'ın (Brenton Thwaites) başını çektiği ve Kory Anders/Starfire (Anna Diop), Rachel Roth/Raven (Teagan Croft), Logan/Beast Boy (Ryan Potter), Hank Hall/Hawk (Alan Ritchson), Dawn Granger/Dove (Minka Kelly), Donna Troy/Wonder Girl (Conor Leslie), Jason Todd/Robin (Curran Walters) gibi karakterlerden oluşan takımın içlerindeki şeytanlarla savaşmak ve gezegeni kötülükten korumak için güçlerini birleştirmesiyle gelişen heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izliyoruz.

Weed Road Pictures, Berlanti Productions, Warner Bros. Television ortak yapımcılığında Akiva Goldsman & Geoff Johns & Greg Berlanti tarafından geliştirilen dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu üçlüye Greg Walker ve Sarah Schechter eşlik ediyorlar.

19-11/12/titans-3-sezon-2020.jpg

DC Universe platformunun diğer dizilerinden Doom Patrol 2. sezon onayını alırken, yetişkin animasyon dizisi Harley Quinn 29 Kasım Cuma günü başlayacak. Stargirl 2020'nin ilk ayları için yayın takvimindeki yerini almayı beklerken; 4. sezon onayını alan Young Justice: Outsiders'ın yeni sezon bölümlerinin hazırlıkları devam ediyor. Büyük beklentilerle başlayan Swamp Thing dizisi ise iptal edilerek tek sezonda kalmıştı.

"Titans" (DC Universe) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin