Young Justice: Outsiders 4. sezon olacak mı? Duyuru yapıldı!

DC Universe'in süper kahraman animasyon dizisi Young Justice: Outsiders'ın geleceği belli oldu. Comic-Con 2019'dan gelen habere göre dizinin 4. sezonu resmen onaylandı. Young Justice: Outsiders yeni sezon detayları...

DC Universe dijital yayın platformunun büyük bir hayran kitlesine sahip popüler genç süper kahraman animasyon dizisi "Young Justice: Outsiders"tan güzel haber var!

YOUNG JUSTICE: OUTSIDERS İLE EN AZ BİR SEZON DAHA!

San Diego'da düzenlenen Comic-Con'a katılan yaratıcı ve yapımcı isimler Greg Weisman ile Brandon Vietti dizinin 4. sezonunun geleceğini duyurdu.

19-07/21/young-justice-4-sezon-onayi.jpg

Uzun bir aranın ardından 04 Ocak 2019'dan itibaren üçüncü sezon bölümleri ile hayranlarıyla buluşmaya devam eden Young Justice: Outsiders'ın üçüncü sezonu devam ediyor. Sezon 27 Ağustos'ta sonlanacak.

Weisman ve Vietti dördüncü sezon bölümlerinin yapım aşamasına geçildiğini de ifade etti. Yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşmaya başlayacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

19-07/21/young-justice-dizisi.jpg

Batman, Superman, Flash gibi süper kahramanların side-kicklerinin yer aldığı; dünyayı kurtarmak için suçla savaşan gizli bir ekip kuran Robin, Aqualad, Kid Flash, Superboy, M'gann M'orzz, Artemis, Geo-Force, Cyborg, Arrowette ve diğer genç süper kahraman yardımcılarının serüvenlerini işleyen Young Justice: Outsiders'ın yürütücü yapımcılığını Sam Register (Teen Titans Go!) üstleniyor.

Yapımın seslendirme kadrosunda ise Jesse McCartney, Nolan North, Stephanie Lemelin, Jason Spisak, Zehra Fazal, Troy Baker, Khary Payton, Alyson Stoner, Jason Marsden, Vanessa Marshall, Marina Sirtis, Mark Rolston, Kelly Hu ve Bruce Greenwood gibi isimler bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin