DC Universe yetişkin animasyon dizisi Harley Quinn'in ilk fragmanı karşınızda!

Harley Quinn, Poison Ivy, Catwoman, Superman, Scarecrow ve daha fazlası bu dizide! DC Universe platformunun Harley Quinn karakteri merkezli yeni animasyon dizisi için ilk fragman yayınlandı. Harley Quinn konusu, fragmanı, kadrosu ve fotoğrafları...

Paul Dini ve Bruce Timm ikilisince yaratılan ve ilk olarak Batman: The Animated Series'te gözüken DC karakteri "Harley Quinn"in animasyon dizisi için ilk görüntüler yayınlandı.

DC Universe dijital yayın platformunda yetişkinlere yönelik bir animasyon dizisi olarak karşımıza çıkacak projede Harley Quinn'i seslendiren isim aynı zamanda yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) olacak.

19-07/21/harley-quinn-foto1.jpg

Animasyon dizisinin ilk fragmanı yürütücü yapımcılar Patrick Schumacker ve Justin Halpern ile denetleyici yapımcı Jennifer Coyle'un hazır bulunduğu San Diego Coic-Con etkinliğinde paylaşılırken ayrıca dizinin ilk bölümünün yayını da takipçilere sunuldu.

"HARLEY QUINN" KONUSU

Harley Quinn dizisinde Joker'in psikotik eski kız arkadaşı ve suç ortağı Harley Quinn ile en iyi arkadaşı Poison Ivy'nin serüvenlerini izleyeceğiz. Catwoman, Superman ve Scarecrow da sıklıkla karşılaşacağımız karakterler olacak.

19-07/21/harley-quinn-logo.jpg

Batman'in düşmanı Joker'in yardımcısı olarak bilinen Harley Quinn karakteri ilk olarak Batman: The Animated Series'in 1992'nin Eylül ayındaki bir bölümünde tanıtılmıştır. Karakterin beyaz perdedeki ilk görünümü ise 2016 yılının Ağustos ayında vizyona girmiş olan Suicide Squad'da Margot Robbie tarafından canlandırılarak gerçekleştirmiştir.

HARLEY QUINN SESLENDİRME KADROSU

Harley Quinn dizisinde Cuoco dışında seslendirme kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Lake Bell (Childrens Hospital), Alan Tudyk (Rogue One: A Star Wars Story), Ron Funches (Powerless), J.B. Smoove (Curb Your Enthusiasm), Jason Alexander (Seinfeld), Wanda Sykes (Black-ish), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Natalie Morales (BoJack Horseman), Jim Rash (Mike Tyson Mysteries), Diedrich Bader (Veep), Tony Hale (Arrested Development) ve Christopher Meloni (Law & Order: SVU).

19-07/21/harley-quinn-foto2.jpg

HARLEY QUINN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmasa da dizinin 2019 yılının Ekim ayı içinde başlaması bekleniyor.

"Harley Quinn" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin