Titans 2. sezon ne zaman başlayacak? Tarih artık belli!

DC Universe platformunun popüler dizisi Titans'ın 2. sezon başlangıç tarihi duyuruldu. Takvimlerinizi işaretleyin!

Young Justice: Outsiders, Doom Patrol, Swamp Thing gibi dizilere ev sahipliği yapan DC Universe dijital yayın platformunun ilk dizisi olma özelliğini taşıyan "Titans"ın merakla beklenen 2. sezon başlangıç tarihi netlik kazandı.

TITANS 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ!

Hafta sonunda Comic-Con 2019 etkinlikleri kapsamında Hilton Bayfront'ta iki saatlik özel bir panelle hayranlarıyla buluşan Titans ekibinden yeni sezon başlangıç tarihi haberi de geldi. Buna göre dizinin 2. sezonu 06 Eylül 2019 Cuma tarihinde başlayacak.

19-07/21/titans-twitter.jpg

TITANS 2. SEZONDA YENİ YÜZLER, YENİ KARAKTERLER

Iain Glen (Game of Thrones) "Bruce Wayne", Esai Morales "Slade Wilson/Deathstroke", Chelsea Zhang "Ravager", Drew Van Acker "Aqualad", Joshua Orpin "Superboy" ve Natalie Gumede'nin "Mercy Graves" karakterleriyle dahil oldukları ikinci sezonun açılış bölümünün yönetmen koltuğunda John Fawcett oturacak.

12 Ekim 2018'de başlayan Titans'ın 11 bölümlük ilk sezonu 21 Aralık 2018 tarihinde sonlanmıştı.

19-07/21/titans.jpg

Eski ortağı Batman ile yollarını ayıran Dick Grayson'ın bir akıl hocasına fazlasıyla ihtiyaç duyan bir grup sorunlu genç kahraman ile karşılaşması sonrası gelişen olayları izleyiciye aktaran Titans'ta Dick Grayson'ın (Brenton Thwaites) başını çektiği ve Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) gibi karakterlerden oluşan takımın içlerindeki şeytanlarla savaşmak ve gezegeni kötülükten korumak için güçlerini birleştirmesiyle gelişen heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izliyoruz.

Dizinin yürütücü kadrosu Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Greg Walker'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin