Yasak Elma Nadir Kılıç (Hakan Karahan) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir isim daha katıldı. Yasak Elma Nadir kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
12 Kasım 2019 - 09:40
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'ya yeni bir isim daha katıldı. Yasak Elma Nadir kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Yasak Elma Nadir Kılıç kimdir?

19-11/12/nadir-kilic.png

Nadir Kılıç, Halit'in eski bir tanıdığıdır. Halit'i bitirmek istemektedir. Hapisten yeni çıkan Nadir Kılıç, Halit'in hayatını oldukça etkileyecek bir karakterdir. Artık Halit'in yeni ortağıdır ve onun karşısına hiç beklemediği bir ismi de çıkaracak ve iyice dengeleri bozacak..

Yasak Elma dizisinde Nadir Kılıç karakterini Hakan Karahan canlandırmaktadır. 

Hakan Karahan kimdir?

19-11/12/hakan-karahan.jpg

1 Ocak 1960 doğumludur. Robert Kolej ve University of Miami / Florida mezunu. Üniversite'yi bitirince, çalışma hayatına atılan Karahan, Du Pont Cenevre - İsviçre'de 1,5 yıl görev yaptı. Türkiye'ye dönünce; Lassa / Brisa'da Finansman Müdürü olarak görev yaptı. 1989'da Sabancı Holding'e geçti. Burada ; bir yıl çalıştıktan sonra 1990'da Akbank'a geçti. 1997 yılında Genel Müdür Yardımcısı iken, Ak Yatırım'ın kurulma aşamasında bulundu ve halen Ak Yatırım'da Genel Müdür olarak görevini sürdürmektedir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin