Yasak Elma'daki gizemli adamın kim olduğu belli oldu!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma birbirinden heyecanlı bölümlerle devam ediyor.

Merve Mutlu
12 Kasım 2019 - 10:44
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı ve MED Yapım imzası ile yayınlanan Yasak Elma dizisinin her bölümü birbirinden heyecanlı sahneleri ile izleyicileri ekranlara bağlıyor. 

19-11/12/yasak-elma.jpg

Dizinin yeni sezonu ile birlikte Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Şahika karakteri dizideki bütün dengeleri alt üst etti. Kaya'nın kardeşi olan Şahika, Yıldız ile evli olan Halit'in aklını çelerek hayatına dahil oldu ve beğenisini kazandı. Ancak bu büyük bir planın yalnızca ilk adımıydı. Şahika, piyonu olduğu gizemli adam tarafından Halit'in hayatını elleri arasına alarak mahvetme amacıyla birçok yalan söyledi ve oyunlar oynadı. 

Ancak Yıldız'ın Halit'ten bir bebeği olması ile Halit'in yeniden Yıldız'la beraber olmak istemesi Şahika'nın planlarını suya düşürdü.

Yasak Elma'daki gizemli adam kimdir?

19-11/12/nadir-kilic-1573547358.png

Şahika'nın pis işlerini yaptığı adam, Halit'in eski dostu olan ve aralarında husumet olan Nadir Kılıç'tır. Hayatını yok etmek ve sahip olduğu her şeyi elinden almak istemektedir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin