Çukur'un Paşa'sı Çetin Sarıkartal Azize dizisinde!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un oyuncusu başka bir dizide.

Merve Mutlu
12 Kasım 2019 - 11:33
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının sevilen fenomen dizisi Çukur'un kadrosunda Paşa karakteri ile yer alan oyuncu Çetin Sarıkartal, Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize'nin kadrosunda yer alıyor.

19-11/12/ukurun-pasasi-azizede-1573548305.png

Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın dostu ve yakını olan Paşa, yeni sezonda diziden ayrılmıştı. Çetin Sarıkartal'ın bu ayrılığı ile yeni bir diziye başladığı öğrenildi. O dizi de Kanal D ekranlarında 19 Kasım akşamı başlayacak olan ve kadrosunda Hande Erçel, Buğra Gülsoy ve Mustafa Yıldıran gibi isimlerin yer aldığı Azize adlı dizi oldu. 

19-11/12/ukurun-pasasi.png

Çetin Sarıkartal dizide İskender Alpan karakterine hayat verecek. İskender Alphan ise Alphan ailesinin babası ve yer altı dünyasının da en güçlü mafya babalarından biridir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin